Életviteli tanácsadás, mellyel kialakítható a testtudat

Attól, hogy valaki rendszeresen sportol és igyekszik egészségesen táplálkozni, nem biztos, hogy jót tesz a testével. Sokan elhivatottan követik a különböző diéták szabályait vagy új mozgásformákat gyakorolnak szorgalmasan, de ettől még nem feltétlenül ismerik azt, hogy a szervezetüknek valójában mire is van szüksége. Ezzel idővel sérülések, különböző mozgásszervi panaszok, túlhajszoltság, tápanyaghiány miatti rossz a közérzet; vagy testsúly ingadozás formájában szembesülhetnek.

A testtudatosság kialakítása nem megy egyik napról a másikra, de változtatni soha, de tényleg soha nem késő.

 

Egyszeri alkalom

Aktuális életviteli változtatásokhoz gyors felmérés, amellyel kisebb nagyobb változtatások eszközölhetők, fittség, testsúly, egészségesebb életmód, megfelelő étkezés témakörében.

Komplett felmérés és tanácsadás

Komplex felmérés: étkezés, mozgás, alvás, folyadék és tápanyagbevitel. Optimális mozgásforma meghatározás. A jelentkezővel együttműködve feltérképezzük az idejét, lehetőségeit, életmód váltással kapcsolatos szándékait, a teste igényei. Ezek tükrében pedig kialakítunk egy optimálisan kivitelezhető életmód váltásbeli módszert, amelyet akár egyszerre akár lépcsőfokonként alkalmazhat.

Részletekről érdeklődjön itt.

Sportfilozófiai tanácsácsadás, coach képzés

sportfilozófia a filozófiának egy teljesen új területe a XXI. században. Merőben új szemszögből tekint a sportra és a sportolóra: a mozgáshoz és a mozgást végző emberhez a filozófia oldaláról közelít, nem a pszichológia felől. Az egyén és teste közötti összefüggéseket és kapcsolatokat tárja fel, és mindennek a gyakorlati alkalmazására helyezi a fő hangsúlyt.

A sportfilozófia emberközpontú. Sajátos megközelítése szerint a sportoló elsősorban ember – olyan ember, aki sportol.

Részletekről érdeklődjön itt.