Megjelenések

“A stúdióban dr. Bajzik Éva, mozgásszervi és rehabilitációs szakorvos segített bemutatni, hogy milyen gyakorlatokkal billenthető helyre a szervezetünk egyensúlya.”

Itt kezdődik az egészség, mégsem foglalkozunk vele. Mi az?
(divany.hu)

“Dr. Bajzik Éva manuálterapeutával beszélgettünk arról, miért olyan fontos, hogy kitapasztaljuk testünk igényeit és megértsük jelzésrendszerét.”

Titkos labor a női kémia: a ciklus mindent meghatároz
(delmagyar.hu)

Edzés egy négyzetméteren
(divany.hu)

“Ezer éve nem sportoltál semmit, de most újrakezdenéd? Ülőmunkát végzel? Rossz a tartásod? Sokat futsz és nem tudod, milyen keresztedzést válassz? Egy korábbi sérülés miatt bizalmatlan vagy az edzőkkel? Ha a fentiek közül legalább egy igaz rád, mutatok egy új, magyar orvosok fejlesztette mozgásformát, amit érdemes lenne kipróbálnod.”

Egyensúlyban – B2P2, a magyar módszer
(igenelet.hu)

“Egy 1×1-es tatamin végeztük az egyensúly gyakorlatokat, ugyan nem mozogtunk nagy intenzitással, mégis igencsak izzadtam és sokszor azt éreztem, nem tudom végigcsinálni. Ráadásul olyan izmokat dolgoztattunk, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek.”

Nagy maradt a pocakod szülés után? Lehet, hogy szétnyílt a hasizmod
(babafalva.hu)

“Szülés után nagy maradt a pocakod és néha megkérdezik, „Mikor jön a következő”? Hiába tornázol, nem tudsz megszabadulni a megnagyobbodott hasadtól? Alig eszel valamit és hirtelen megnő a hasad? Ha fekvésből felkelsz, valami elődomborodik a hasad közepén és nem tudod, mi az? Ezek a nyílt hasizom jelei.”

Hogy szabad-e terhesen sportolni? Inkább ajánlott!
(divany.hu)

“A legtöbb esetben a 6-7. hét környékén derül fény a terhességre, így előfordul, hogy egy intenzíven sportoló nő ekkorra már túl van egy komoly sportversenyen”

Orvosi szemmel a zajvédelemről
(airplastic.hu)

“Magas a vérnyomása? Emésztési panaszai vannak? Nem gondolná, de mindezt okozhatja zajterhelés is!”

Testünk vízért kiált!
(fontanus.hu)

“Miért igyak, ha nem is vagyok szomjas? Lehetek-e szomjas akkor, ha nem érzem? És mi köze mindennek a csokoládéhoz?”